29 Feb
29Feb

V mesecu februarju sem se udeležila veganskega druženja, ki je potekal v Celju. Gosta sta bila Barbara Nemec in Andrej Fideršek, ki sta pripravila odlično predavanje!
Bilo je res zanimivo in poučno.
Govorila sta o odpadkih in zero waste načinu življenja. V tej potrošniški družbi, menim da bi se moralo več govoriti o tem, saj si vsi želimo boljšo in zeleno prihodnost, kajne? Kajti številke, kar se tiče onesnaženosti, so grozljive.

Kakšne "ukrepe" pa imaš ti doma, da pripomoreš k zero waste prihodnosti...?

Vsi smo na tem planetu skupaj, zato bomo kmalu morali stopiti skupaj za boljšo prihodnost - za nas in za naše prihodnje generacije. Vsi si zaslužimo lepo prihodnost! Delajmo na tem, da se bo prihodnja generacija glasila "Zero waste generation"!

Na veganskih srečanjih pa se bodo od zdaj naprej čim bolj zdržali zero waste načel in z naslednjim (in vsemi ostalimi srečanji) bodo k druženju, v sodelovanju z ZW Žalec, dodali še izmenjevalnico!

P.s.: Veganska srečanja potekajo vsak mesec in vedno je kakšna zanimiva tema! V mesecu marcu bo imela predavanje Špela Vehar, več pa si preberite na dogodku👉https://facebook.com/events/s/veganska-druzenja-in-spela-veh/785123841982753/?ti=cl

No, pa se vidimo 28. marca na druženju.

📸Katja Dernovšek

Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.