17 Jun
17Jun

V vročih dneh se najbolj prileže lahka, okusna malica, ki je povrhu vsega še zelo zdrava!
V Ekosnedkovi ponudbi de-lux robe sigurno najdete za vsakega nekaj in zagotovo vas bodo navdušili s svojimi okusi.

Proizvodi so:
- 100% veganski
- 100% ekološki
- 100% odličnega okusa

Jaz osebno si najrajši privoščim smuti z rdečo peso, pirine piškotke brez dodanega sladkorja ter lečin čips! :)

V svoji redni ponudbi pa imajo tudi ekološke palčke (mnda so čarobne), rižev in lečin zdrav, ekološki, hrustljav čips z NIČ kalorijami in brez kemične šare, kokice, ovsene in pirine piškote, 100% eko sadni sok in tudi takšne sokove, v katere mešajo zmleto celo zelenjavo. Torej za vsakega se nekaj najde!

Izdelke lahko poiščete med policami v vseh Mercatorjevih prodajalnah po Sloveniji ter v ekoloških trgovinicah po Ljubljani. Podprimo ekološke proizvode!

Ekosnedek je mlado, slovensko, prehrambeno podjetje, ki v sodelovanju s slovenskimi ekološkimi kmeti ter uveljavljenimi partnerji iz bližnje soseščine, izdelujejo 100% ekološke proizvode. Pravijo, da so njihovi proizvodi namenjeni uporabnikom, ki želijo v hitrem svetu uživati kvalitetno, zdravo, ekološko in kar se le da, lokalno proizvedeno hrano.
Za Ekosnedkove je človek bitje narave.
Zato so mnenja, da lahko le v sodelovanju z njenimi ritmi proizvede hrano, ki je dobra za ljudi v hitrem in mobilnem svetu. Njihova misija je, da ponujajo zdravo, hranljivo, naravno ekološko hrano brez vseh dodatkov. S tem pomagajo lokalnim ekološkim pridelovalcem, ki ohranjajo zemljo zdravo.
Pravijo, da so razmišljali kako sredi dolgih ponedeljkov, ko nas prehitevajo smrtonosni dead-lini in pregorevajo naši e-poštni nabiralniki in ko se nam skoraj že megli pred očmi, naše male sive celice razbistriti in spet narediti uporabne...

Tako so razvili pravo malo malico polno ekosnedkov, ekogrizkov, ekosmutijev, ekosokcev.
Takšnih, ob katerih menda male sive celice spet oživijo in zaplešejo, ter odganjajo občutek, da smo zapleteni v zanko!
In menda zajamčeno skrajšajo dolge ponedeljke in prikličejo petkove popoldneve v vsak dan! :)

Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.